T6: Fallosymboler

Med tanke på den storhelg vi precis firat tyckter jag det är passande att börja Toppen sex! listorna med ett ytterst relevant ämne: Fallosymboler.

6] Vattenslangen
Denna mycket mobila fallosymbol är kanske inte den mest erotiska. Nog må den ha längd, men dess funktion styr obehagligt tankarna till en helt annan handling än sex. Hur som helst lyckas den slingra sig in på en sjätteplats.

5] Basgitarren
Med sina grova strängar och mullrande ljud känns basgitarren mycket maskulin. Hårt fattad i handen av en man förstärker den honom, smidigt smekt av en kvinna blir den erotisk. Basgitarren dånar in på plats nummer fem.

4] Washington monumentet
Troligtvis världens mest kända fallosymbol. Med sitt närliggande vattenhål verkar den väl medveten om sin funktion. Efter övriga presidenters bedrifter kan man dock fundera på om det skulle döpas om till the Presidential monument. Washington monumentet står solid kvar på plats fyra.

3] Midsommarstången
Denna svenska fallosymbol, befruktaren av jorden, måste vi oavsett vad vi tycker om högtiden hylla. Med sin tydliga utformning, neddriven i jorden står den ståndfast oavsett väder. Det kan dock ses lite oroväckande att man lurar barn att dansa runt den... Med all sin grönska står Midsommarstången ändå kvar på plats nummer tre.

2] Tuppen
Detta ståtliga djur, med rött huvud och lång hals, står alltid beredd att försvara och förföra sin hord. Mycket mer argument behöver man inte för att överlåta silvermedaljen till denne kämpe.

1] Svärdet
Pennan sägs vara mäktigare än svärdet, men ingen man med självrespekt skulle kalla sitt oragan för en penna. Sedan urminnes tider har svärdet varit det ultimata vapnet, den som gått först törstande efter strid. När den besegrat sin motståndare återvänder den alltid troget till sin slida. Jag håller högt upp svärdet, ända högst upp på denna lista.
Vilken är din favorit fallosymbol?

Sätter ribban lågt?

Tänkte med detta roliga, om än inte så kreativa, inlägg sätta ribban för bloggen. Det kommer nog bli en hel del sådanna här dumheter blandat med vettiga inlägg.
Satte jag ribban för lågt, eller var det bra för nu kan det bara bli bättre?

Kategori: Toppen sex!

Toppen sex! är en top-6 lista jag kommer försöka producera med någorlunda kontinuelitet.  Ämnerna kommer vara vida varierade men med den sedvanliga inriktningen på en lite mognare publik. Att det blev just top-6 har många orsaker:
1) En top-10 lista skulle bli väldigt svår och lång att göra i vissa fall.
2) En top-3 lista skulle bli på tok för kort och svår att begränsa sig till.
3) En top-5 lista är lagom, men det brukar alltid finnas något man känner att man missar.
4) Det sätter en bra standard för hur den här sidan kommer (ur)arta sig.


Finns det något ämne du vill att jag gör en lista på?

Kategori: Spelutveckling

MTR blogg är i grunden skapat för att ge inspiration till mig själv och mitt tilltänkta företag MTR Games. Jag tänkte nischa mig på att tillverka kort-, bräd- och rollspel med en tydlig inriktning till en äldre målgrupp. Hade från början en blogg enbart för detta, men då jag inte vill läcka allt för mycket information fanns det sällan material nog att hålla igång en blogg med. Därav skapade jag en mer övergripande blogg och har endast med lite uppdateringar om spelutvecklingen som en bonus.

Kategori: Spel

I denna kategori kommer jag lägga in allt som har med spel att göra. Recensioner, nyheter, tips m.m. Helt enkelt allt möjligt som kan vara värt att veta om ämnet. Med tanke på att det är här på MTR blogg kan det komma att röra sig om allt från hack'n'slash till skräck, tillbaka till shoot'em'up.

Har du något spel att rekomendera?

Kategori: Musik

I denna kategori kommer jag lägga in allt som har med musik att göra. Recensioner, nyheter, tips m.m. Helt enkelt allt möjligt som kan vara värt att veta om ämnet. Med tanke på att det är här på MTR blogg kan det komma att röra sig om allt från tung metal till politiskt inkorrekta visor, tillbaka till agrotech.

Har du någon musik att rekomendera?

Kategori: Film

I denna kategori kommer jag lägga in allt som har med film att göra. Recensioner, nyheter, tips m.m. Helt enkelt allt möjligt som kan vara värt att veta om ämnet. Med tanke på att det är här på MTR blogg kan det komma att röra sig om allt från rå action till nakenhumor, tillbaka till fylleslag.

Har du någon film att rekomendera?

Under ombyggnad

Sidan är fortfarande under ombyggnad, men det börjar faktiskt likna något. Hade från örjan tänkt ha lite mer färg på den, men då GIMP (gratis bildhanteringsprogram) inte ville riktigt som jag ville halv sju på morgonen blev ikonernas bakgrund vit och jag fortsatte på detta tema. Kanske gör en uppgradering i mån av tid, men det ser ändå stilrent ut.

Vad tycker ni?

RSS 2.0