Inte så ruttet!

Var iväg på relesasefest för Project Rottens skiva Freak show igår, vilket inkluderade en livespelning på Haket i Göteborg. Det första som är värt att nämna är att tidpunkten var något illa vald. Nog för att det var SyntHaket i sedvanlig ordning men en releasefest på en torsdag med spelning redan 21.30 kändes lite malplacerat. Det var därför en rätt fattig uppslutning av folk... Till alla som missade det hela spektaklets förlust!

Project Rotten bjöd på en grym och väldigt intim spelning. Med endast ett rött bakgrundsljus levererade de tunga, dansvänliga rytmer ackompanjerat av ljuvliga synthslingor, med Fredriks brutala stämma som en krona på verket. Det är sällan man kan säga att lyriken framgår tydligare live än på den mastrade plattan, men så var fallet denna kväll. Spelningen gav en mystisk känsla ända från magen och ut i fötterna som vägrade stå still.

Nu längtar jag och mina gelikar bara på att dessa fenomenala låtar skall börja köras på dansgolvet så man verkligen kan få röja loss till dem. Jag vill samtidigt påpeka att detta inte är någon form av fjäsk för att få Fredrik att spela önskelåtar när han DJ:ar på Bodybeat, musiken är helt enkelt så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0