Alice: McGee Returns

Genom Tim Burtons senaste verk Alice in Wonderland verkar filmen ha blåst liv i den gamla sagan igen. Även om det finns många delade meningar kring filmen i fråga går det inte förneka att det är en klassisk berättelse som går att göra ofantligt många spin-of på. En av mina favoriter är givetvis PC spelet American McGees Alice, där storyn är mycket mörkare och Alice sitter inspärrad på ett mentalsjukhus...

Nu, tio år efter American McGees Alice realese, återvänder skaparen med nyheterna om att en uppföljare är på gång och planeras ha premiär inom ett år. Spelet kommer gå under titeln Alice: Madness Returns och eftersom det gått tio år sedan förra spelet kommer det nya utspela sig just tio år senare.

Förutom det kronoligiska i sagan kvarstår än så länge många frågor, men den viktigaste av dem alla blir dock "Kan jag förhandsboka redan nu?".Ska du förhandsboka Alice: Madness Returns?

Kommentarer
Postat av: Zaytsev

McGee <)

http://www.poptower.com/images/db/1601/450/500/ncis.jpg

2010-07-22 @ 16:53:06
URL: http://zaytsev.blogg.se/
Postat av: Zaytsev

Troligtvis har du helt rätt :)

Första CSI var bra, iaf de första tre säsongerna, sen började de tappa skådespelare.

CSI Miami var ju rena skämtet! Ett försök att hotta upp en bra serie med 'snyggare' skådespelare och större budget, flashigare bilar och mer action.

CSI New York försökte gå tillbaks till det vinnande konceptet men lyckades aldrig hitta rätt känsla... Helt ok skådespelare, men aldrig lika fängslande karaktärer som orginalet.

NCIS är dock i en helt annan liga gämfört med alla andra serier :)

2010-07-23 @ 01:50:51
URL: http://zaytsev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0