Bygger för framtiden

Har de senaste dagarna varit rätt aktiv i spelutvecklandet. I nuläget finns det inte så mycket att säga om det, men vill ändå ge en liten uppdatering.

Ett av kortspelen är nästan helt utvecklat spelmässigt, bara ett fåtal kort som skall tillkomma, sedan skall det grafiska påbörjas. Just detta spel håller dessutom en rätt enkel design som jag kan utföra själv utan någon illustratör, varpå detta har hög prioritering. Jag ser fram emot att få kasta ut ett första spel och sedan kan man bara hoppas att det går att tjäna lite på det.

Ett annat kortspel som jag har en illustratör till är under arbete. Jag håller än så länge på att finjustera systemet samt försöker komma på lustiga karaktärer till det. Så fort jag kommit lite längre med dessa kommer jag skicka in ett första utkast till illustratören, hon kommer kunna börja jobba medan jag får mer tid att komma på ytterligare karaktärer.

Mitt stora projekt GreyZone ligger för tillfället lätt på is. Väntar fortfarande på att få klarhet om jag lyckats lägga vantarna på en illustratör, men tills dess går det ändå tankar kring spelet i huvudet så det står inte helt still. Mina stora funderingar går just nu kring "passiva färdigheter" och jag kan inte fullt bestämma mig hur dessa fungerar bäst.

Vid sidan av spelutvecklingen jobbar jag på en hemsida/blogg som skall göra lite PR för min sambo och hennes mamma som nagelteknologer, de jobbar båda två på en och samma nystartade salong. Sedan skall man ha något som kallas liv också så tyvärr blir MTR Blogg lite lidande då den nedprioriteras. Det är många bollar i luften samtidigt så det går lite långsamt, men med tiden kommer det förhoppningsvis komma ut en hel del på en gång.

Har du något uppslag till ett spel du skulle vilja se mig ta mig an?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0