T6: Fallosymboler

Med tanke på den storhelg vi precis firat tyckter jag det är passande att börja Toppen sex! listorna med ett ytterst relevant ämne: Fallosymboler.

6] Vattenslangen
Denna mycket mobila fallosymbol är kanske inte den mest erotiska. Nog må den ha längd, men dess funktion styr obehagligt tankarna till en helt annan handling än sex. Hur som helst lyckas den slingra sig in på en sjätteplats.

5] Basgitarren
Med sina grova strängar och mullrande ljud känns basgitarren mycket maskulin. Hårt fattad i handen av en man förstärker den honom, smidigt smekt av en kvinna blir den erotisk. Basgitarren dånar in på plats nummer fem.

4] Washington monumentet
Troligtvis världens mest kända fallosymbol. Med sitt närliggande vattenhål verkar den väl medveten om sin funktion. Efter övriga presidenters bedrifter kan man dock fundera på om det skulle döpas om till the Presidential monument. Washington monumentet står solid kvar på plats fyra.

3] Midsommarstången
Denna svenska fallosymbol, befruktaren av jorden, måste vi oavsett vad vi tycker om högtiden hylla. Med sin tydliga utformning, neddriven i jorden står den ståndfast oavsett väder. Det kan dock ses lite oroväckande att man lurar barn att dansa runt den... Med all sin grönska står Midsommarstången ändå kvar på plats nummer tre.

2] Tuppen
Detta ståtliga djur, med rött huvud och lång hals, står alltid beredd att försvara och förföra sin hord. Mycket mer argument behöver man inte för att överlåta silvermedaljen till denne kämpe.

1] Svärdet
Pennan sägs vara mäktigare än svärdet, men ingen man med självrespekt skulle kalla sitt oragan för en penna. Sedan urminnes tider har svärdet varit det ultimata vapnet, den som gått först törstande efter strid. När den besegrat sin motståndare återvänder den alltid troget till sin slida. Jag håller högt upp svärdet, ända högst upp på denna lista.
Vilken är din favorit fallosymbol?

Kommentarer
Postat av: Tasha

Jag vet ngn som inte kommer att få sex ikväll^^

Ligga och tänka på småbarn som dansar och svärd som ska in i slidan! OH ja! ne nu flyttar jag!

2010-06-29 @ 21:41:49
URL: http://atalante.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0