T6: Stulna stunder

På söndag går jag åter upp till 100% på jobbet efter en längre tids delsjukskrivning. Det känns riktigt bra men det kommer nog kännas som väldigt långa dagar efter det här. För att inte tala om att Rivstart på Bandit Rock GBG har semester! Av saknad tänkte jag göra en lista relaterat till detta och nog finns det material alltid. Alla radiopratarna på Bandit verkar väldigt sofistikerade, men ibland sjunker humorn till en nivå som får tanter att svimma och korgossar att gråta en ny syndaflod. Listan består därför av de mest minnesvärda stunderna på Bandit, sett ur MTR Blogg perspektiv.

6] Frikort
I början av året var det åter dags för Bandit gänget att bestämma årets frikort. För den som inte är bevandrad med begreppet är ett frikort en kändis man vid möjlighet får ligga med, utan att partnern får bråka om det. Hela konceptet i sig är rätt galet, men att välja Prins Karl Philip som sitt frikort tog ändå priset. Frikort får ett wildcard in på plats sex.

5] Ragga med sötsaker
En synnerligen påverkad lyssnare ringer in till Rivstart och svamlar på ett tag. Precis innan han ska lägga på frågar han Marie om han får äta brylé pudding med henne. Som att lägga in en stöt på en programledare i direktsändning inte vore nog gör han det med en så udda kommentar. Jag undrar dock hur många som i efterhand försökt med denna kommentar på krogen. Brylémannen charmar sig in på en femteplats.

4] Pilska poliser
Inte mindre än två gånger har Banditgänget anordnat Bandit CarWash. Ett evenemang då de ställer sig vid ett trafikljus och lättklädda tjejer och killar tvättar de bilar som råkar stanna. Intresset verkar stort bland förbipasserande, men mest komiskt blir det när en polisbil krypkört i ett försök att få rött ljus och få bilen tvättad av de lättklädda flickorna. De pilska poliserna tvålar till både sjätte och femte platsen och tar sig in som en fyra på listan.

3] Antonina vill leka
Antonina har en tendens att låta humorn sjunka under bältet, vilket är väldigt uppskattat och bjuder på många skratt. Som bäst blir det när Fredrik är inne i studion. När Antonina av någon anledning kommer in på leken Mörka minuten och frågar Fredrik om han vill leka ramlade jag nästan av stolen. Fredrik som annars verkar vara en så behärskad person tappar fattningen och det hela blir mycket komiskt. Antonina och Fredriks mörka minut tar sig lekande lätt in på en tredjeplats.

2] Prostituerad bönsyrsa
Under tävlingsinslaget il/olli bombo blir det lite rörigt under en av Maries frågor. När hon ska ställa om frågan "Vad gör bönsyrsehonan efter parning" går det ytterligare snett när hon säger "bönsyrsehoran" istället. Det komiska tomultet är oundvikligt och hela tävlingen avbryts. Marie har fått betala dyrt för sin felsägning och hoppar in på en andraplacering.

1] Peter och Ingmars träningsplaner
Jag ska börja säga att jag har stor respekt för alla träningsformer oavsett vad de hämtat inspiration ifrån, men Strip Aerobic verkar ta det för långt. Några som tar det än längre är Peter och Ingmar när det ska arrangeras ett evenmang där lyssnare ska få prova på just Strip Aerobic. De planerar och genomför en kupp att bunkra upp med chips och öl, sittande som två hungriga hyenor och spana in hela spektaklet. Peter och Ingmars träningsplaner kastar av sig allt motstånd och står blottad på förstaplatsen.Beklagar avsaknaden av ljud, WMGs fel...

Vilken är din favorit stund från Bandit?

Kommentarer
Postat av: Tasha

klart jag är därför lever du med mig mohahhaahhaha

2010-07-28 @ 20:25:26
URL: http://atalante.blogg.se/
Postat av: Zaytsev

Liiiiite läskigt med den gamle gubben längst bak i klassen...

Svårt att gissa hans anledning till att delta? xP

2010-07-28 @ 23:03:13
URL: http://zaytsev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0