T6: Heta under!

Värmen slog till som en chock inför helgen och folk kastade av sig kläderna så det nästan bara blev underkläder kvar på dem, till alla singlars glädje. Även jag som har sambo gladdes åt årets värmerekord då det modifierade vår sedvanliga hemmaklädsel. Allt ihop fick mig att fundera över en topplista över de hetaste underkläderna för tjejer, och den tänkte jag presentera nu.

6] Stringtrosan
Till skillnad från många killar har jag aldrig haft någon fascination för detta minimala klädesplagg. Uttrycket "Less is more" fungerar inte på mig när det gäller material kontra sensuellt. Man får dock erkänna plaggets funktion då det undviker att ge en rand tvärs över skinkorna på tajta kläder. Gömt under ett annat plagg sitter stringtrosan på plats sex.

5] Push-up BH
Detta klädesplagg, som på engelska kallas "Wonder bra", kan i vissa avseenden ses som underbart för åskådaren. Alla med lite sunt förnuft kan dock förstå att hos en främmande individ kan den vara väldigt missvisande, varpå man får ställa sig lite tveksam till den. Trots viss skepsis lyfts Push-up BHn upp till en femteplats.

4] Stay-ups
Det är något som fascinerar mig med stay-ups. De döljer inte några intima delar men framhäver egentligen inte heller något. Efter mycket grunnande måste jag dra slutsatsen att det är den där kanten, precis under kjollinningen, som drar uppmärksamheten till sig och därför eggar oss män. Stay-ups håller sig uppe på plats fyra.

3] Korsetten
Det finns många som är helt sålda på antingen bröst eller rumpa, eller båda, men jag anser helheten som ett måste. En korsett kan ge en midjan en extra slank form och framhäva hållningen vilket gör den till ett bra komplement både under kläder och i sin egenhet. Att många av dem dessutom är vackert utformade gör också sitt. Korsetten dras åt kring en tredjeplats på denna lista.

2] Hotpants
Som jag nämnde redan i början av listan är det inte det minimala klädesplagget som eggar mest. Hotpants är bland de mest täckande underplaggen men ändå ett av de mest upphetsande. Kanske ligger hemligheten i att de ofta används som enda underdel av gogo-dansare, eller kan det vara hur lätt handen smeker över materialet? Kanske har de samma funktion som listans förstaplats. Hur det än ligger till dansar Hotpantsen till sig en silvermedalj.

1] BH löst
Att gå BH löst skall inte förväxlas med att springa runt topless, eller att bli arresterad för blottning. Det syftar givetvis till att en tjej går med kläder på överkroppen, fördelaktigt ett tajt linne eller liknande, men utan att ha något under detta plagg. Det hela ger en påtaglig nakenhet som ändå inte visar något. Jag bör genast inflika att denna mundering generellt sett passar sig bättre hos tjejer med mindre kupstorlek. Desto större de blir desto närmare är risken att gå över från sensuellt till vulgärt, eller rent av motbjudande.  Den BH lösa looken eggar med sin förmåga att bevara lite till fantasin, men blottas här på plats nummer ett.Vilket kvinnligt underklädesplagg anser du mest upphetsande?

Kommentarer
Postat av: YDP

Underhållande inlägg. Personligen gillar jag ett helhetsintryck mer än något specifikt plagg. Gärna med lite burlesk-tankar, lite rysch och pysch. Höfthållare, strumpeband, samt korsett... mm...

2010-07-08 @ 15:38:45
URL: http://yvonnediana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0