Stela engelsmän, rörliga zombies

Är det något vi lärt oss de senaste åren är det att engelsmännen kan göra riktigt bra zombiefilmer. Det roliga är att de annars så omtalat stela engelsmännen vågar frångå den stereotypa zombien som är långsam och inte har någon hjärnfunktion. I 28 dagar senare kunde vi se varelser som var snabba och använde slutledningsförmåga. I filmen Doghouse såg vi zombifierade kvinnor som utvecklades och växte i kraft, snabbhet och intelligens.

Det är med storförväntan jag ser fram emot att se huvudrollsinnehavaren från Doghouse, Danny Dyer, återvända med ytterligare en film på temat. Devil's playground beräknas ha premiär i september och av det lilla som släppts i form av trailers och bilder ser det lovande ut.

Det som verkligen tar Devil's playground ytterligare ett steg bort från den stereotypa zombien redan innan realesen finner vi i rollistan. Förutom de mänskliga rollerna och de sedvanligt titulerade zombiezarna ser vi en ny rubrik: Parkour Zombie! De har tagit in ett litet parkour gäng för att göra de mer avancerade rörelserna hos de vandrande döda. Ett monster med en zombies hunger och envetenhet och energi och rörelse hos en 15årig unge kan det inte bli annat än spännande.

Jag kommer bevaka alla nyheter om denna film efter bästa möjliga förmåga då detta kan vara en av årets stora filmhändelser i min mening.

Lämna gärna nyheter om Devil's playground!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0