Film of Iron Fist

Det är med viss skepsis jag ser fram emot releasen av Tekken filmen som kommer levereras direkt på DVD/Blu-ray. Som ett stort fan av spelserien är det klart att jag längtar, men man är alltid orolig att bli besviken. Ska man se till historiken blir sällan övergångar från spel till film vidare lyckat, men de kan ändå vara underhållande om man inte förväntar sig för mycket.

Filmen har redan släppts i Japan och har fått vida varierat bemötande, kanske beroende på vad man haft för förhoppningar. Resten av världen får vänta med sitt omdömme tills hösten 2010 med varierade datum beroende på vilket land man har turen att bo i. Eftersom Sverige brukar hamna på efterkälken kan det vara idé att hålla koll på UK-import, vilekt blir med releas 1 September.

Det roliga med Tekken filmen är att man valt någorlunda okända skådespelare, skaparna verkar hellre ha prioriterat att ta in folk som verkligen kan slåss än skådespela. Ett tydligt exempel på detta är att i rollen som Miguel finner vi the Ultimate Fighter 6 vinnaren Roger Huerta som gör sitt första framträdande på vita duken. I övriga rollistan ser vi bland annat genuina fighters så som Gary Daniels (Bryan Fury) och Cung Le (Martiall Law).Vad är dina förhoppningar på Tekken filmen?

Kommentarer
Postat av: Zaytsev

Dude!!! Läste just att Dragunov kommer vara med i filmen! :D

Måste se den!

2010-07-01 @ 22:42:29
URL: http://zaytsev.blogg.se/
Postat av: Hannish

Försöker att inte ha några förväntningar då jag älskar spelet.

2010-07-03 @ 03:27:09
URL: http://hannishh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0