Finns det hopp i helvetet?

Fredag den 13e Augusti. Detta klassiska datum med okulta referenser är även datumet då filmen Camp Hope har sin realese i USA. Med prisvinnande skådespelare som Bruce Davison och Dana Delany, samt en stor grupp ungdomar står de för ett av årets stora försök att skrämma skiten ur oss.

Det råder viss förvirring angående filmens namn. Under projektets gång har det gått under namnet Camp Hope, men rykten säger att den kommer döpas om till Camp Hell innan premiären. Orsaken är givetvis det räddningsläger med namnet Camp Hope som anordnades efter orkanen Katrinas framfart. Eftersom Katrina inte drabbade oss här i Sverige håller jag dock fast vid originaltiteln tills motsatsen bevisats.

Handlingen i filmen är lite av en klassiker, som en korsning mellan Exorcisten och Fredag den 13e. En präst åker ut på ett läger djupt i skogen där han skall lära dem om Guds väg och köttets synd. Redan här börjar man bli rädd! Vad prästen inte vet att bland hans lamm finns det en varg, besatt av ondska eller kanske djävulen själv.
Blir du sugen på att se Camp Hope?

Kommentarer
Postat av: Zaytsev

Najs! Men TFtD och UFO:Defence i all ära, inget av dem är ens i närheten av lika svårt som Apocalypse... xP

Vet inte om det är en för eller nackdel, men men...

Föredrar den fina pastellfärgade framtiden i Apocalypse framför den i de första två måste jag dock säga :)

2010-07-10 @ 00:25:46
URL: http://zaytsev.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0