Inte så mycket Bad Boys

I söndags hade filmen The Other Guys premiär här i Sverige. Den har redan slagit sig in som en explosiv raket på biograferna runt om i sitt hemland USA och det skall bli intressant att se hur den välkomnas i detta avlånga land. Filmen har en tydlig förankring i Bad Boys andan, två vilda machopoliser spelade av inga mindre än Samuel L. Jackson och Dwayne "the Rock" Johnson gör stan osäker. Men det handlar egentligen inte om dem, utan om de andra killarna.

Hysterikomikern Will Ferrell och den vida varierade Mark Wahlberg spelar de ordningsamma poliserna som altid följer regelboken. Vanligtvis låsta bakom ett skrivbord med pappersarbete drömmer de ändå om sin stund i rampljuset, dagen då de ska visa sig lika kaxiga som sina kollegor. När de råkar ramla över ett fall som visar sig vara större än någon kunnat tänka sig visar det sig dock att det inte är så lätt att vara en Bad Boy polis.

The Other Guys känns som en påkostad actionkomedi med ett rätt fattigt manus. Den främsta komiken ligger nog i samlingen skådespelare man lyckats skrapa ihop. Eftersom jag inte sett filmen än kan jag egentligen inte uttala mig om hur filmen är utan har enbart dömt den efter trailern. Dessutom är ju smaken delad och det finns de med en annan åsikt, de andra killarna om ni så vill...Vem av skådespelarna är din favorit, Jackson, the Rock, Ferrell eller Wahlberg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0